Nu ne vindem poșta!

Se apropie Paștile. Un prieten foarte bun de-al meu din Olanda, fost coleg de facultate, a dorit sa-mi facă mie și familiei mele o surpriză și mi-a trimis o cutie cu ouă de ciocolată, „schuimpjes” (bezele) și un pachet de cafea din cea care-mi place tare mult când sunt în vizită la el.

M-am dus la poștă și de cum am văzut funcționara cu pachetul în brațe mi-am dat seama că urma din nou să mă enervez și să mă umplu de lehamite.

Cutia de carton era într-o pungă sigilată de plastic cu însemnele C.N. Poșta Română S.A.. Punga lăsa să se vadă un bilet din hârtie responsabil reciclată, din nou cu sigla poștei și cu un text care m-a emoționat până la lacrimi:

Oare când s-or civiliza odată și olandezii ăștia?! Și toți vest-europenii, în general?! Că la fel am primit și scrisori mai grosuțe și pachete din Belgia și din Germania, deschise, zdrobite și cu grijă înpungite de poșta noastră.

Are dreptate domnul Băsescu: nu ne vindem poșta!!! Măcar noi să avem un serviciu poștal civilizat în toată Europa asta! Poate până la urmă s-or rușina și ceilalți și vor termina cu prostia asta anacronică de servicii poștale regale! Să nu fie ei în stare să aducă o scrisoare mai grosuță sau un pachețel în condiții civilizate și să-l predea întreg serviciilor noastre poștale!

Acest articol a fost publicat în Enervări, Păreri, Văzute și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Nu ne vindem poșta!

  1. Dan spune:

    Am deschis blogul tau. Bravo !
    Dar ca sa-l deschid am facut azi, 12 aug., o … nu stiu pe romineste, am adus PC-ul la stadiul din 4. Julie, si acum pot sa deschid linkurile din E-mailuru !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *